ATENZIJLSTRA Makelaars

ATENZIJLSTRA Makelaars is een makelaar gevestigd in Vught. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ATENZIJLSTRA Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. ATENZIJLSTRA Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Vught en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ATENZIJLSTRA Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties ATENZIJLSTRA Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 554.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 40.000
  • Aantal transacties 77
Meer informatie over ATENZIJLSTRA Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar ATENZIJLSTRA Makelaars verkoopt

ATENZIJLSTRA Makelaars is het meeste actief in Vught. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ATENZIJLSTRA Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ATENZIJLSTRA Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Vught 53 € 568.000
Den-Bosch 19 € 509.000
Oisterwijk 1 € 639.000
Sint-Michielsgestel 1 € 695.000
Rosmalen 1 € 715.000

Type woningen die ATENZIJLSTRA Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ATENZIJLSTRA Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ATENZIJLSTRA Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
37%
2 onder 1 kapwoning
22%
hoekwoning
13%
portiekwoning
9%
vrijstaande woning
9%
galerijflat
4%
benedenwoning
3%
bovenwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ATENZIJLSTRA Makelaars

Wat kost ATENZIJLSTRA Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ATENZIJLSTRA Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ATENZIJLSTRA Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.200.

Waar is ATENZIJLSTRA Makelaars actief?

+

ATENZIJLSTRA Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Vught, Den-Bosch, Oisterwijk, Sint-Michielsgestel en Rosmalen.

In welk prijssegment is ATENZIJLSTRA Makelaars actief?

+

ATENZIJLSTRA Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ATENZIJLSTRA Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 554.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Vught

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Vught en vergelijkbaar is aan ATENZIJLSTRA Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!