Den Hollander Vastgoed Wonen

Den Hollander Vastgoed Wonen is een makelaar gevestigd in Vught. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Den Hollander Vastgoed Wonen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Den Hollander Vastgoed Wonen is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Vught en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Den Hollander Vastgoed Wonen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Den Hollander Vastgoed Wonen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 1.263.000
  • Gemiddelde verkooptijd 66
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 111.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Den Hollander Vastgoed Wonen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Den Hollander Vastgoed Wonen verkoopt

Den Hollander Vastgoed Wonen is het meeste actief in Vught. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Den Hollander Vastgoed Wonen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Den Hollander Vastgoed Wonen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Vught 5 € 1.363.000
Vlijmen 3 € 1.295.000
Esch 1 € 935.000
Berlicum 1 € 1.445.000
Den-Bosch 1 € 1.000.000

Type woningen die Den Hollander Vastgoed Wonen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Den Hollander Vastgoed Wonen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Den Hollander Vastgoed Wonen het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
64%
2 onder 1 kapwoning
18%
halfvrijstaande woning
9%
hoekwoning
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Den Hollander Vastgoed Wonen

Wat kost Den Hollander Vastgoed Wonen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 12.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 18.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Den Hollander Vastgoed Wonen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Den Hollander Vastgoed Wonen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 6.300 en de € 9.500.

Waar is Den Hollander Vastgoed Wonen actief?

+

Den Hollander Vastgoed Wonen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Vught, Vlijmen, Esch, Berlicum en Den-Bosch.

In welk prijssegment is Den Hollander Vastgoed Wonen actief?

+

Den Hollander Vastgoed Wonen is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Den Hollander Vastgoed Wonen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 1.263.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 10.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Vught

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Vught en vergelijkbaar is aan Den Hollander Vastgoed Wonen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!