Makelaars in Nunhem

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nunhem, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Nunhem. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nunhem helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Nunhem.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nunhem zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nunhem zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nunhem afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 354.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nunhem
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nunhem

In Nunhem is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Nunhem.

Bij de verkoop van een huis in Nunhem is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 215 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nunhem. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nunhem weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 354.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nunhem is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nunhem. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nunhem

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nunhem? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nunhem. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Peters Wiertz en Wijnands Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Nunhem, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nunhem.

 • Hendriks Makelaardij

  2. Hendriks Makelaardij

  Verkooptijd
  107 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1
 • Jack Frenken makelaars en adviseurs

  3. Jack Frenken makelaars en adviseurs

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 395.000
  Woningen verkocht
  1
 • Hermans Makelaars wonen

  4. Hermans Makelaars wonen

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Nunhem

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nunhem? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nunhem. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Nunhem

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 354.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Nunhem

In Nunhem zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Peters Wiertz en Wijnands Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Nunhem.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Molenbergstraat 4 Hendriks Makelaardij € 450.000
Hoogstraat 4 Jack Frenken makelaars en adviseurs € 395.000
Marinschootstraat 22 Peters Wiertz en Wijnands Makelaardij € 295.000
Marinschootstraat 37 Hermans Makelaars wonen € 275.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nunhem

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nunhem?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Nunhem. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nunhem.

Wat kost een makelaar in Nunhem?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nunhem is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nunhem van € 3.500 tot € 4.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nunhem?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nunhem zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nunhem?

+

De meest verkopende makelaar van Nunhem is Peters Wiertz en Wijnands Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nunhem zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nunhem?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nunhem aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nunhem.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!