RE/MAX Dè Makelaar

RE/MAX Dè Makelaar is een makelaar gevestigd in Hoensbroek. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt RE/MAX Dè Makelaar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. RE/MAX Dè Makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoensbroek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van RE/MAX Dè Makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties RE/MAX Dè Makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 382.000
  • Gemiddelde verkooptijd 88
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -302.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over RE/MAX Dè Makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar RE/MAX Dè Makelaar verkoopt

RE/MAX Dè Makelaar is het meeste actief in Hoensbroek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar RE/MAX Dè Makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt RE/MAX Dè Makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Roermond 4 € 326.000
Leiden 1 € 550.000
Eindhoven 1 € 449.000
Sittard 1 € 445.000
Heerlen 1 € 180.000

Type woningen die RE/MAX Dè Makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat RE/MAX Dè Makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat RE/MAX Dè Makelaar het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in RE/MAX Dè Makelaar

Wat kost RE/MAX Dè Makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van RE/MAX Dè Makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer RE/MAX Dè Makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is RE/MAX Dè Makelaar actief?

+

RE/MAX Dè Makelaar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Roermond, Leiden, Eindhoven, Sittard en Heerlen.

In welk prijssegment is RE/MAX Dè Makelaar actief?

+

RE/MAX Dè Makelaar is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar RE/MAX Dè Makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 382.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoensbroek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoensbroek en vergelijkbaar is aan RE/MAX Dè Makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!