Makelaars in Meerlo

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Meerlo, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Meerlo. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Meerlo helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Meerlo.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Meerlo zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Meerlo afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 315.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -68.000
 • Aantal transacties 22
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Meerlo
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Meerlo

In Meerlo is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 239.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -68.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Meerlo.

Bij de verkoop van een huis in Meerlo is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 177 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 239.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Meerlo. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Meerlo weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 315.000.

Het meest voorkomende energielabel in Meerlo is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Meerlo. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Meerlo

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Meerlo? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Meerlo. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat InterMakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Meerlo, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Meerlo.

 • Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 328.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 305.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 330.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 303.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Meerlo

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Meerlo? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Meerlo. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Meerlo

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 298.000
  Woningen verkocht
  21
 • 2. Verspreide huizen Meerlo

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 675.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Meerlo

In Meerlo zijn de afgelopen maand 22 woningen verkocht. Makelaar InterMakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Meerlo.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Cocq van Haeftenstraat 31 Wouter Damen Makelaardij € 675.000
Hoofdstraat 70 Vandaag Makelaars € 400.000
Hoofdstraat 7 A Peelrand Makelaardij € 369.000
De Fazant 2 Konings Makelaardij & Taxaties € 369.000
Hofstraat 1 Connect makelaardij € 360.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Meerlo

Hoeveel makelaars zijn er actief in Meerlo?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Meerlo. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Meerlo.

Wat kost een makelaar in Meerlo?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Meerlo is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Meerlo van € 3.200 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Meerlo?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Meerlo zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Meerlo?

+

De meest verkopende makelaar van Meerlo is InterMakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Meerlo zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Meerlo?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Meerlo aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Meerlo.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!