Makelaars in Lutjegast

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lutjegast, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Lutjegast. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lutjegast helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Lutjegast.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lutjegast zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Lutjegast afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 343.000
 • Gemiddelde verkooptijd 79
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 1.000
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lutjegast
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lutjegast

In Lutjegast is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 339.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 1.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Lutjegast.

Bij de verkoop van een huis in Lutjegast is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 137 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 339.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lutjegast. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lutjegast weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 343.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lutjegast is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lutjegast. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lutjegast

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lutjegast? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lutjegast. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Lutjegast, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lutjegast.

Populaire buurten in Lutjegast

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lutjegast? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lutjegast. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Lutjegast

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 319.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Verspreide huizen Lutjegast

  Verkooptijd
  216 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 465.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Lutjegast

In Lutjegast zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Lutjegast.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Eibersburen 3 Het Betere Boerenerf, makelaars in woonboerderijen € 595.000
Abel Tasmanweg 87 Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet € 425.000
De Wieren 37 Van der Velde & Hoen makelaardij o.z. € 419.000
Frans Visscherstraat 6 Steenhuis Makelaars € 408.000
Eibersburen 6 RE/MAX Direct € 334.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lutjegast

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lutjegast?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Lutjegast. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lutjegast.

Wat kost een makelaar in Lutjegast?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lutjegast is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lutjegast van € 3.400 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lutjegast?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lutjegast zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lutjegast?

+

De meest verkopende makelaar van Lutjegast is Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lutjegast zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lutjegast?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lutjegast aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lutjegast.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!