Makelaars in Velddriel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Velddriel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Velddriel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Velddriel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Velddriel, Vlierd en Beemden.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Velddriel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Velddriel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Velddriel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 533.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Velddriel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Velddriel

In Velddriel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Velddriel.

Bij de verkoop van een huis in Velddriel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 163 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Velddriel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Velddriel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 533.000.

Het meest voorkomende energielabel in Velddriel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Velddriel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Velddriel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Velddriel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Velddriel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Havermans Makelaardij B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Velddriel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Velddriel.

 • Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 520.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  87 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 382.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 319.000
  Woningen verkocht
  1
 • Arvalis

  5. Arvalis

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 920.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Velddriel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Velddriel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Velddriel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Velddriel, Vlierd en Beemden

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 573.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Velddriel

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 473.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Velddriel

In Velddriel zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Havermans Makelaardij B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Velddriel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Veilingweg 27 Arvalis € 920.000
Essenstraat 4 Kievit Makelaardij € 625.000
Pastoor Wassenbergstraat 4 Havermans Makelaardij B.V. € 590.000
Provincialeweg 75 Makelaarsland € 589.000
Provincialeweg 112 Havermans Makelaardij B.V. € 565.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Velddriel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Velddriel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Velddriel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Velddriel.

Wat kost een makelaar in Velddriel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Velddriel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Velddriel van € 5.300 tot € 6.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Velddriel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Velddriel zijn € 2.700 a € 4.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Velddriel?

+

De meest verkopende makelaar van Velddriel is Havermans Makelaardij B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Velddriel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Velddriel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Velddriel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Velddriel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!