buro tsas makelaardij

buro tsas makelaardij is een makelaar gevestigd in Vught. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt buro tsas makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. buro tsas makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Vught en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van buro tsas makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij buro tsas makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties buro tsas makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 709.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over buro tsas makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar buro tsas makelaardij verkoopt

buro tsas makelaardij is het meeste actief in Vught. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar buro tsas makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt buro tsas makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Vught 5 € 815.000
Den-Bosch 5 € 604.000

Type woningen die buro tsas makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat buro tsas makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat buro tsas makelaardij het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
44%
2 onder 1 kapwoning
22%
bovenwoning
11%
halfvrijstaande woning
11%
hoekwoning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in buro tsas makelaardij

Wat kost buro tsas makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van buro tsas makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer buro tsas makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.500 en de € 5.300.

Waar is buro tsas makelaardij actief?

+

buro tsas makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Vught en Den-Bosch.

In welk prijssegment is buro tsas makelaardij actief?

+

buro tsas makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar buro tsas makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 709.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Vught

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Vught en vergelijkbaar is aan buro tsas makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!