Makelaars in Neerijnen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Neerijnen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Neerijnen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Neerijnen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Neerijnen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Neerijnen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Neerijnen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Neerijnen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 690.000
 • Gemiddelde verkooptijd 120
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Neerijnen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Neerijnen

In Neerijnen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Neerijnen.

Bij de verkoop van een huis in Neerijnen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 195 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Neerijnen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Neerijnen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 690.000.

Het meest voorkomende energielabel in Neerijnen is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Neerijnen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Neerijnen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Neerijnen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Neerijnen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat VanKesselKroezen Makelaars Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Neerijnen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Neerijnen.

Populaire buurten in Neerijnen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Neerijnen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Neerijnen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Neerijnen

  Verkooptijd
  167 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 775.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Neerijnen

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 520.000
  Woningen verkocht
  1

Top 3 woningen verkocht in Neerijnen

In Neerijnen zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar VanKesselKroezen Makelaars Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Neerijnen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Repelsestraat 5 VanKesselKroezen Makelaars Taxateurs € 800.000
1e Tieflaarsestraat 12 Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs € 750.000
Achterstraat 1 a Het Makelaarshuys € 520.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Neerijnen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Neerijnen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Neerijnen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Neerijnen.

Wat kost een makelaar in Neerijnen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Neerijnen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Neerijnen van € 6.900 tot € 8.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Neerijnen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Neerijnen zijn € 3.500 a € 5.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Neerijnen?

+

De meest verkopende makelaar van Neerijnen is VanKesselKroezen Makelaars Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Neerijnen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Neerijnen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Neerijnen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Neerijnen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!