Makelaars in Heelweg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Heelweg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Heelweg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Heelweg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Heelweg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Heelweg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Heelweg zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Heelweg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 658.000
 • Gemiddelde verkooptijd 40
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Heelweg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Heelweg

In Heelweg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Heelweg.

Bij de verkoop van een huis in Heelweg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 228 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Heelweg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Heelweg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 658.000.

Het meest voorkomende energielabel in Heelweg is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Heelweg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Heelweg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Heelweg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Heelweg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kuenen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Heelweg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Heelweg.

 • Koopstek

  2. Koopstek

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 750.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Heelweg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Heelweg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Heelweg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Heelweg

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 658.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Heelweg

In Heelweg zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Kuenen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Heelweg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Munstermansweg 2 Koopstek € 750.000
Bosboombroekerweg 18 Kuenen Makelaardij € 565.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Heelweg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Heelweg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Heelweg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Heelweg.

Wat kost een makelaar in Heelweg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Heelweg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Heelweg van € 6.600 tot € 8.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Heelweg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Heelweg zijn € 3.300 a € 4.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Heelweg?

+

De meest verkopende makelaar van Heelweg is Kuenen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Heelweg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Heelweg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Heelweg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Heelweg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!