Makelaars in Etten

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Etten, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Etten. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Etten helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Etten.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Etten zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Etten afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 393.000
 • Gemiddelde verkooptijd 51
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Etten
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Etten

In Etten is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Etten.

Bij de verkoop van een huis in Etten is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 99 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Etten. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Etten weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 393.000.

Het meest voorkomende energielabel in Etten is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Etten. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Etten

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Etten? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Etten. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Alliance Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Etten, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Etten.

 • Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 348.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 250.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 285.000
  Woningen verkocht
  1
 • Alpina

  5. Alpina

  Verkooptijd
  93 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.095.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Etten

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Etten? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Etten. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Etten

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 322.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Verspreide huizen Etten

  Verkooptijd
  93 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.095.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Etten

In Etten zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Alliance Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Etten.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Warmseweg 2 a Alpina € 1.095.000
Klompendijk 11 Alliance Makelaars € 550.000
Emmastraat 26 Heutinck Makelaardij B.V. € 450.000
Mozartlaan 9 Alliance Makelaars € 395.000
Oldenhove 16 Hengevelt Makelaardij € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Etten

Hoeveel makelaars zijn er actief in Etten?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Etten. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Etten.

Wat kost een makelaar in Etten?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Etten is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Etten van € 3.900 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Etten?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Etten zijn € 2.000 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Etten?

+

De meest verkopende makelaar van Etten is Alliance Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Etten zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Etten?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Etten aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Etten.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!