Makelaars in Bredevoort

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bredevoort, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Bredevoort. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bredevoort helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bredevoort.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bredevoort zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Bredevoort zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Bredevoort afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 318.000
 • Gemiddelde verkooptijd 56
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bredevoort
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bredevoort

In Bredevoort is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 217.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Bredevoort.

Bij de verkoop van een huis in Bredevoort is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 112 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 217.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bredevoort. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bredevoort weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 318.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bredevoort is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bredevoort. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bredevoort

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bredevoort? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bredevoort. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Iets Anders Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Bredevoort, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bredevoort.

Populaire buurten in Bredevoort

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bredevoort? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bredevoort. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bredevoort

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 259.000
  Woningen verkocht
  7
 • 2. Verspreide huizen Het Zwanenbroek

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 599.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. Verspreide huizen Bredevoort

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 449.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Bredevoort

In Bredevoort zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Iets Anders Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bredevoort.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bredevoortsestraatweg 120 Iets Anders Makelaars € 599.120
Ooievaarsdijk 5 Mensink Berndes € 449.000
Ambthuiswal 5 Iets Anders Makelaars € 299.135
Ambthuiswal 9 Iets Anders Makelaars € 299.009
Frederik Hendrikstraat 25 Eggink Maalderink Garantiemakelaars € 260.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bredevoort

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bredevoort?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Bredevoort. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bredevoort.

Wat kost een makelaar in Bredevoort?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bredevoort is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bredevoort van € 3.200 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bredevoort?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bredevoort zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bredevoort?

+

De meest verkopende makelaar van Bredevoort is Iets Anders Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bredevoort zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bredevoort?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bredevoort aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bredevoort.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!