Makelaars in Sintjohannesga

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sintjohannesga, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Sintjohannesga. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sintjohannesga helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sintjohannesga.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sintjohannesga zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Sintjohannesga zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Sintjohannesga afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 390.000
 • Gemiddelde verkooptijd 54
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 96.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sintjohannesga
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sintjohannesga

In Sintjohannesga is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 425.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 96.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Sintjohannesga.

Bij de verkoop van een huis in Sintjohannesga is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 100 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 425.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sintjohannesga. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sintjohannesga weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 390.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sintjohannesga is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sintjohannesga. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sintjohannesga

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sintjohannesga? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sintjohannesga. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Brussel Wiebenga makelaars & taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Sintjohannesga, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sintjohannesga.

 • Mijn Makelaar Heerenveen

  2. Mijn Makelaar Heerenveen

  Verkooptijd
  10 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 309.000
  Woningen verkocht
  1
 • A7 Makelaars

  3. A7 Makelaars

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Sintjohannesga

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sintjohannesga? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sintjohannesga. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sintjohannesga

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 390.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Sintjohannesga

In Sintjohannesga zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Van Brussel Wiebenga makelaars & taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Sintjohannesga.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoge Dijk 118 A7 Makelaars € 450.000
Skoalekers 22 Van Brussel Wiebenga makelaars & taxateurs € 425.000
De Grie 24 Van Brussel Wiebenga makelaars & taxateurs € 375.000
Ringfeart 31 Mijn Makelaar Heerenveen € 309.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sintjohannesga

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sintjohannesga?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Sintjohannesga. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sintjohannesga.

Wat kost een makelaar in Sintjohannesga?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sintjohannesga is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sintjohannesga van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sintjohannesga?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sintjohannesga zijn € 2.000 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sintjohannesga?

+

De meest verkopende makelaar van Sintjohannesga is Van Brussel Wiebenga makelaars & taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sintjohannesga zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sintjohannesga?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sintjohannesga aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sintjohannesga.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!