Makelaars in Moddergat

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Moddergat, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Moddergat. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Moddergat helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Moddergat.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Moddergat zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Moddergat zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Moddergat afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 170.000
 • Gemiddelde verkooptijd 172
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Moddergat
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Moddergat

In Moddergat is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Moddergat.

Bij de verkoop van een huis in Moddergat is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 106 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Moddergat. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Moddergat weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 170.000.

Het meest voorkomende energielabel in Moddergat is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Moddergat. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Moddergat

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Moddergat? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Moddergat. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Overzet Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Moddergat, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Moddergat.

Populaire buurten in Moddergat

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Moddergat? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Moddergat. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Moddergat

  Verkooptijd
  172 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 170.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Moddergat

In Moddergat zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Overzet Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Moddergat.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Seewei 23 Overzet Vastgoed € 169.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Moddergat

Hoeveel makelaars zijn er actief in Moddergat?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Moddergat. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Moddergat.

Wat kost een makelaar in Moddergat?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Moddergat is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Moddergat van € 1.700 tot € 2.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Moddergat?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Moddergat zijn € 900 a € 1.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Moddergat?

+

De meest verkopende makelaar van Moddergat is Overzet Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Moddergat zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Moddergat?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Moddergat aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Moddergat.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!