Makelaars in Jistrum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Jistrum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Jistrum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Jistrum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Jistrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Jistrum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Jistrum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Jistrum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 317.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Jistrum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Jistrum

In Jistrum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Jistrum.

Bij de verkoop van een huis in Jistrum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 89 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Jistrum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Jistrum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 317.000.

Het meest voorkomende energielabel in Jistrum is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Jistrum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Jistrum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Jistrum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Jistrum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Jaap Kingma de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Jistrum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Jistrum.

Populaire buurten in Jistrum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Jistrum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Jistrum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Jistrum

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 276.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Verspreide huizen Jistrum

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 398.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Jistrum

In Jistrum zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Jaap Kingma verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Jistrum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Marwei 16 Lamberink Makelaars € 570.000
Joost Wiersmaweg 25 Bert Adema Makelaardij € 330.000
De Geasten 18 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 315.000
Joost Wiersmaweg 26 a Makelaardij Meesterlijk Goed € 235.000
Rijksstraatweg 19 Link Makelaars & Taxateurs € 225.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Jistrum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Jistrum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Jistrum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Jistrum.

Wat kost een makelaar in Jistrum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Jistrum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Jistrum van € 3.200 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Jistrum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Jistrum zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Jistrum?

+

De meest verkopende makelaar van Jistrum is Makelaardij Jaap Kingma. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Jistrum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Jistrum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Jistrum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Jistrum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!