Makelaars in Fluitenberg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Fluitenberg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Fluitenberg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Fluitenberg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Fluitenberg kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Fluitenberg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Fluitenberg zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Fluitenberg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 524.000
 • Gemiddelde verkooptijd 116
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 5.000
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Fluitenberg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Fluitenberg

In Fluitenberg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 490.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 5.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Fluitenberg.

Bij de verkoop van een huis in Fluitenberg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 138 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 490.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Fluitenberg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Fluitenberg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 524.000.

Het meest voorkomende energielabel in Fluitenberg is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Fluitenberg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Fluitenberg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Fluitenberg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Fluitenberg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hentenaar Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Fluitenberg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Fluitenberg.

Populaire buurten in Fluitenberg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Fluitenberg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Fluitenberg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Fluitenberg kern

  Verkooptijd
  140 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 568.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Verspreide huizen Pesse-Zuid

  Verkooptijd
  85 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 470.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Fluitenberg

In Fluitenberg zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Hentenaar Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Fluitenberg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Fluitenbergseweg 32 Hup & Fidom Garantiemakelaars € 995.000
Fluitenbergseweg 54 Hup & Fidom Garantiemakelaars € 599.000
De Santbrincke 8 4EASYMOVING Makelaardij € 485.000
De Santbrincke 51 Hentenaar Makelaardij € 479.500
Fluitenbergseweg 72 Hentenaar Makelaardij € 475.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Fluitenberg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Fluitenberg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Fluitenberg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Fluitenberg.

Wat kost een makelaar in Fluitenberg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Fluitenberg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Fluitenberg van € 5.200 tot € 6.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Fluitenberg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Fluitenberg zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Fluitenberg?

+

De meest verkopende makelaar van Fluitenberg is Hentenaar Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Fluitenberg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Fluitenberg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Fluitenberg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Fluitenberg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!