Marcel Panis Makelaardij

Marcel Panis Makelaardij is een makelaar gevestigd in Berkel-Enschot. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Marcel Panis Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Marcel Panis Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Berkel-Enschot en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Marcel Panis Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Marcel Panis Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Marcel Panis Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 508.000
  • Gemiddelde verkooptijd 74
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Marcel Panis Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Marcel Panis Makelaardij verkoopt

Marcel Panis Makelaardij is het meeste actief in Berkel-Enschot. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Marcel Panis Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Marcel Panis Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Berkel-Enschot 2 € 508.000

Type woningen die Marcel Panis Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Marcel Panis Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Marcel Panis Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
50%
geschakelde woning
17%
tussenwoning
17%
vrijstaande woning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Marcel Panis Makelaardij

Wat kost Marcel Panis Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Marcel Panis Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Marcel Panis Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is Marcel Panis Makelaardij actief?

+

Marcel Panis Makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Berkel-Enschot.

In welk prijssegment is Marcel Panis Makelaardij actief?

+

Marcel Panis Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Marcel Panis Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 508.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Berkel-Enschot

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Berkel-Enschot en vergelijkbaar is aan Marcel Panis Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!