BVA Makelaardij B.V.

BVA Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BVA Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. BVA Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BVA Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties BVA Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 359.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over BVA Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar BVA Makelaardij B.V. verkoopt

BVA Makelaardij B.V. is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BVA Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BVA Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 8 € 351.000
Zoetermeer 1 € 375.000
Ridderkerk 1 € 500.000
Capelle aan den IJssel 1 € 260.000

Type woningen die BVA Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BVA Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BVA Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is maisonnette.

maisonnette
50%
bovenwoning
25%
eindwoning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BVA Makelaardij B.V.

Wat kost BVA Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BVA Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BVA Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is BVA Makelaardij B.V. actief?

+

BVA Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam, Zoetermeer, Ridderkerk en Capelle aan den IJssel.

In welk prijssegment is BVA Makelaardij B.V. actief?

+

BVA Makelaardij B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BVA Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 359.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan BVA Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!