Adriaanssen makelaardij

Adriaanssen makelaardij is een makelaar gevestigd in Wormerveer. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Adriaanssen makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Adriaanssen makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wormerveer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Adriaanssen makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Adriaanssen makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 402.000
  • Gemiddelde verkooptijd 26
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 139.000
  • Aantal transacties 18
Meer informatie over Adriaanssen makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Adriaanssen makelaardij verkoopt

Adriaanssen makelaardij is het meeste actief in Wormerveer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Adriaanssen makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Adriaanssen makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zaandam 5 € 432.000
Koog aan de Zaan 3 € 418.000
Wormerveer 3 € 267.000
Wormer 2 € 435.000
Zaandijk 2 € 405.000

Type woningen die Adriaanssen makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Adriaanssen makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Adriaanssen makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
39%
2 onder 1 kapwoning
22%
hoekwoning
22%
galerijflat
6%
portiekwoning
6%
vrijstaande woning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Adriaanssen makelaardij

Wat kost Adriaanssen makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Adriaanssen makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Adriaanssen makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Adriaanssen makelaardij actief?

+

Adriaanssen makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zaandam, Koog aan de Zaan, Wormerveer, Wormer en Zaandijk.

In welk prijssegment is Adriaanssen makelaardij actief?

+

Adriaanssen makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Adriaanssen makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 402.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wormerveer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wormerveer en vergelijkbaar is aan Adriaanssen makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!