Makelaar Tilburg: Op zoek naar een geschikte makelaar in Tilburg?

Eerste makelaars vergelijken in Tilburg, dan pas kiezen

Huizen vector Huizen vector

Makelaar Tilburg

Iedereen weet dat samenwerken met een makelaar in Tilburg niet goedkoop is. Maar hoe vaak heb jij in het afgelopen jaar een huis gekocht of verkocht? Waarschijnlijk niet vaak of niet, aan de andere kant is dit het werk van de makelaar is. De vervolg vraag die hierbij past is: hoe ga je een geschikte makelaar vinden in Tilburg? Juiste Makelaar is het antwoord hier op. Door eenvoudig je voorkeuren aan te geven gaan wij op zoek naar de beste makelaar voor jou in Tilburg. Dus ben jij direct op zoek? Ga aan de slag en wij matchen je aan de beste Tilburgse makelaar. 

Tilburg.Makelaar

Online makelaars vergelijken, hoe werkt het?

104 makelaars, dat is het aantal dat afgelopen jaar actief is geweest in Tilburg. Dit ongekende aantal makelaars maakt de keuze voor een makelaar er niet makkelijker op. Dat is waarom wij het zoeken en vergelijken alvast voor je hebben gedaan, zodat jij de beste makelaar in Tilburg hebt voor een optimaal resultaat. Dit doen wij als volgt: 

 1. Vul je voorkeuren gratis in, vervolgens zal er speciaal voor jou een selectie van makelaars gemaakt worden;
 2. Wij vergelijken alle makelaars in Tilburg voor jou;
 3. De twee beste makelaars voor jou zullen geselecteerd worden;
 4. Vervolgens ontvang je een mail met deze twee makelaars;
 5. Deze lokale Tilburgse makelaars zullen geheel vrijblijvend contact opnemen om een afspraak te maken;
 6. Als laatste, vergelijk je deze makelaars zelf en kies je de meest geschikte. 

Makelaars in Tilburg vergelijken

Bij zowel het aankopen als het verkopen zijn er verschillende eisen om de makelaars in Tilburg te vergelijken. De makelaar heeft andere kwaliteiten nodig om je zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Nadat wij twee makelaars voor je hebben geselecteerd, zal je zelf nog de keuze tussen twee makelaars moeten maken. Hieronder een aantal handige tips:

Makelaar Tilburg vergelijken

 • Kijk niet alleen naar het courtage of de prijs die de makelaar vraagt. Een iets duurdere makelaar kan een betere deal voor elkaar boksen.
 • Bekijk de verschillende strategieën van de lokale Tilburgse makelaars. Welke strategie past bij jou en waar heb je het meeste vertrouwen in?
 • Hoe presenteert de makelaar woningen en worden de woningen goed weergegeven? Dit is tenslotte het eerste wat een geïnteresseerde koper ziet.
 • En tot slot, wat is je gevoel bij de makelaar?

Meer weten over het vergelijken van makelaars in Tilburg? Wij hebben hier meer informatie over het vergelijken van makelaars, zodat jij de beste keuze maakt

Aankoopmakelaar Tilburg vergelijken

 • Wat gaat de aankoopmakelaar allemaal voor je doen? Vergelijk je geen appels met peren.
 • Wat kosten de twee makelaars inclusief btw en krijg je er hetzelfde voor?
 • Hoeveel aankopen heet de aankoopmakelaar recent gedaan in Tilburg?
 • Heeft de aankoopmakelaar veel kennis van de wijk waar jij graag een huis wilt kopen in Tilburg?
 • Hoe hoog zijn de opstartkosten om een zoekprofiel in te stellen, en werkt de makelaar op basis van ‘no-cure, no-pay’?

De voordelen van een makelaar in Tilburg

Wanneer je googled naar ‘makelaar Tilburg’ kom je al gauw op makelaars uit die landelijk actief zijn. Echter is het in een krappe huizenmarkt zoals in Tilburg van belang om samen te werken met een makelaar die de lokale markt kent en begrijpt. Een makelaar die recent veel woningen heeft aangekocht en verkocht in een Tilburgse wijk heeft veel meer relevante ervaring dan een ‘landelijke’ makelaar. Hieronder een aantal belangrijke voordelen waarom een lokale Tilburgse makelaar je beter kunt helpen:

 • De lokale makelaar Tilburg heeft enorme kennis van de wijk waar je wilt kopen of verkopen
 • De lokale makelaar Tilburg kent andere makelaars in de wijk, waardoor je sneller weet wat er speelt in de wijk. Dit geldt zowel voor aankopen als verkopen
 • De lokale makelaar Tilburg kent andere makelaars door en door en kan goed inschatten welke verkoopstrategie slim is
 • De lokale makelaar Tilburg kent alle lokale ins en outs van een wijk

Liever hulp bij het hele aankooptraject? Kijk dan ook eens bij HuisAssist. Hier wordt je bij iedere stap tijdens het aankopen geholpen.

Overzicht van de wijken in Tilburg

1. Centrum; 2. Oud Zuid; 3. Oud Noord; 4. West; 5. Noord; 6. Oost; 7. Zuid; 8. Berkel-Enschot; 9. Reeshof; 10. Udenhout

Uitgelichte makelaars Tilburg

Niet alle de top 10 makelaars uit Tilburg verdienen uitgelicht te worden. Naast de toplijsten zijn er altijd goede makelaars actief, zo ook in de regio Tilburg. Hieronder lees je leuke inzichten in de verschillende kantoren, zo weet je direct of een kantoor op persoonlijk vlak bij jou past of niet. Wil je uiteindelijk weten welke makelaar het beste past bij jou in Tilburg? Vul dan de vergelijkingstool in en Juiste Makelaar matcht jou met de beste makelaar uit de buurt.

KIN Makelaars Tilburg

KIN Makelaars is niet alleen in Tilburg, maar ook in heel Brabant een begrip. Het is de grootste makelaar van de regio. Het kantoor verkoopt inmiddels meer dan 40 jaar woningen in Tilburg. De makelaars zetten zich dienstbaar in en willen graag samen het resultaat behalen waar je naar op zoek bent. Of dit nou gaat om het kopen, verhuren of verkopen van een huis in Tilburg. Het kan allemaal bij KIN Makelaars Tilburg.

🏡 Bredaseweg 219 -01, Tilburg
☎️ 013 533 9339

Hendriks Makelaardij

Hendriks Makelaardij heeft meerdere vestigingen in verschillende delen van Nederland. Zo ook in Tilburg. Hendriks is onderdeel van een grotere groep, waarbij het behoort tot de meest verkopende makelaar van Nederland. Deze Tilburgse makelaar is een all-in makelaar, waarbij je van A tot Z geholpen wordt gedurende het hele aan- en verkooptraject. Bij Hendriks Makelaardij Tilburg heb je het voordeel van een landelijke organisatie, waarbij je gebruik kunt maken van alle online trucs.

🏡 Besterdring 223, Tilburg
☎️ 013 549 9190

Allround Makelaardij

Allround Makelaardij is een full-service makelaar in de regio Tilburg, Waalwijk en Moergestel. Dit kantoor heeft een uniek verkoopplan gerealiseerd, waardoor je precies weet hoe jij je huis het beste in de verkoop kunt zetten. Het kantoor begeleidt mensen bij alle trajecten rondom de woning. Hierbij gaat het om de verkoop, aankoop, taxatie en verhuur. Allround Makelaardij bestaat uit 5 enthousiaste medewerkers, die zich graag voor jou inzetten!

🏡 Korvelplein 212, Tilburg
☎️ 013 592 0080

ERA Content+ Makelaars

ERA Content plus Makelaars is geen onbekende makelaar in de provincie Noord-Brabant. Bij dit kantoor werken verschillende zzp’ers in dienst. Dit betekent niet dat dit een parttimefunctie is, zeker niet! Deze makelaars werken al jaren onder de vlag van ERA Content + makelaars. Marlies van Rossum is een van de makelaars die actief is in Tilburg. Zij zorgt voor een persoonlijke klik en staat altijd voor je klaar. Of je nou wilt kopen of verkopen in Tilburg, Content plus staat graag voor je klaar.

🏡 Berkelseweg 2, Udenhout
☎️ 076 520 4442

Alstede van Mierlo Makelaardij

Het Tilburgse kantoor van Alstede van Mierlo Makelaardij beseft dat zij kopers en verkopers ondersteunen bij een van de belangrijkste beslissingen van hun leven. Daarom gaat dit kantoor op zoek naar de beste oplossing voor jou. Door de jarenlange ervaring van dit Tilburgse kantoor is het bekend met de woningmarkt in Tilburg, maar ook in de omgeving Tilburg. Wanneer je een samenwerking start met Alstede van Mierlo merk je direct dat dit echt een familiebedrijf is. De medewerkers staan altijd graag voor je klaar, en je kunt zelfs een gratis verkoop starten als proefverkoop van je woning in Tilburg.

🏡 Burgemeester van de Mortelplein 55, Tilburg
☎️ 013 590 1964

Ziezo Makelaardij

Op zoek naar een makelaar met een vaste prijs voor zowel aankoop als verkoop, dan is Ziezo Makelaardij in Tilburg de aangewezen partij. Deze hippe makelaar pakt het net even anders aan dan andere makelaars in Tilburg. Deze all-in makelaar rekent een vast laag tarief voor iedere woning in Tilburg. Ziezo Makelaardij is puur gefocust op de aan- en verkoop van woningen, kortom een echte specialist.

🏡 Bredaseweg 198, Tilburg
☎️ 013 785 3787

Top 10 makelaars Tilburg

Een makelaar vinden in Tilburg is niet zo moeilijk, alleen de statistieken van elke makelaar in Tilburg bij elkaar vinden wel. Bij Juiste Makelaar hebben wij het wat makkelijker voor je gemaakt, wij hebben alle data van alle 96 actieve makelaarskantoren in Tilburg bij elkaar gezet en hebben daar een handig overzicht van gemaakt, met filters:

 • Aantal verkochte woningen: de nummer 1 van de lijst verkoop het meeste woningen in Tilburg.
 • Gemiddelde vraagprijs: de gemiddelde vraagprijs is aangeven in percentage. Als het percentage in groen is, dan verkoopt de makelaar x aantal procent boven de gemiddelde vraagprijs in Tilburg.
 • Verkoopsnelheid: Snel je huis verkopen is niet altijd belonend om het uiterste uit de verkoop te halen. De snelheid is dan ook in sterren aangegeven

Top 10 makelaars Tilburg

Populaire steden rondom Tilburg

Eindhoven
Den Bosch
Rotterdam
Breda

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Veelgestelde vragen

Lees hier meer over de makelaars in Tilburg.

+

Hoeveel kost een makelaar in Tilburg?

De meeste makelaars in Tilburg hanteren een courtage van 1.00% van de verkoopsom (inclusief btw en opstartkosten). De meerderheid van de makelaars in Tilburg hanteren “no cure no pay”. Dit betekent dat je alleen hoeft te betalen wanneer iets is gekocht of verkocht!  De rest van de makelaars hanteert vaak een opstart tarief of soms intrekkingskosten.

+

Hoeveel makelaarskantoren zijn actief in Tilburg?

In Tilburg zijn 96 makelaarskantoren actief.

+

Kan ik gratis makelaars vergelijken?

Ja, via Juiste Makelaar helpen we je graag gratis en vrijblijvend verder om twee passende makelaars voor je te vinden.

+

Kan ik alleen in Tilburg vergelijken?

Wij zijn in heel Nederland actief! van Tilburg tot Groningen en terug.

Vergelijk hier