Makelaar Tilburg: Op zoek naar een geschikte makelaar in Tilburg?

Vergelijk dan eerst makelaars en kom gratis in contact met de beste makelaar voor jou

Huizen vector Huizen vector

Waarom is een makelaar in Tilburg nodig?

Iedereen weet dat samenwerken met een makelaar in Tilburg niet goedkoop is. Maar hoe vaak heb jij in het afgelopen jaar een huis gekocht of verkocht? Waarschijnlijk niet vaak, terwijl dit het vak van de makelaar is. Echter is de vervolgvraag, hoe ga je een geschikte makelaar vinden? Daar zijn wij, Juiste Makelaar. Door eenvoudig je voorkeuren aan te geven gaan wij op zoek naar de beste makelaar voor jou in Tilburg. Dus ben jij direct op zoek? Ga aan de slag en wij matchen je aan de beste Tilburgse makelaar voor jou. 

Online makelaars vergelijken, hoe werkt het? 

104 makelaars, dat is het aantal dat afgelopen jaar actief is geweest in Tilburg. Dit ongekende aantal makelaars maakt de keuze voor een makelaar er niet makkelijker op. Dat is waarom wij het zoeken en vergelijken alvast voor je hebben gedaan, zodat jij de beste makelaar in Tilburg hebt voor een optimaal resultaat. Dit doen wij als volgt: 

 1. Vul je voorkeuren geheel gratis in, vervolgens zal er speciaal voor jou een selectie van makelaars gemaakt worden;
 2. De twee beste makelaars voor jou zullen geselecteerd worden; 
 3. Vervolgens ontvang je een mail met de twee makelaars
 4. Deze lokale Tilburgse makelaars zullen geheel vrijblijvend contact opnemen om een afspraak te maken;
 5. Als laatste, vergelijk je deze makelaars zelf en kies je de meest geschikte. 

Makelaar Tilburg vergelijken: waar let je op?

Bij zowel het aankopen als het verkopen zijn er verschillende eisen om een makelaar in Tilburg te vergelijken. De makelaar heeft andere kwaliteiten nodig om je zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Nadat wij twee makelaars voor je hebben geselecteerd, zal je zelf nog de keuze tussen twee makelaars moeten maken. Hieronder een aantal handige tips:

Verkoopmakelaar Tilburg vergelijken

 • Kijk niet alleen naar het courtage of de prijs die de makelaar vraagt. Een iets duurdere makelaar kan een betere deal voor elkaar boksen.
 • Bekijk de verschillende strategieën van de lokale Tilburgse makelaars. Welke strategie past bij jou en waar heb je het meeste vertrouwen in?
 • Hoe presenteert de makelaar woningen en worden de woningen goed weergegeven? Dit is tenslotte het eerste wat een geïnteresseerde koper ziet.
 • En tot slot, wat is je gevoel bij de makelaar?

Meer weten over het vergelijken van verkoopmakelaars in Tilburg? Wij hebben hier meer informatie over het vergelijken van makelaars, zodat jij de beste keuze maakt

Aankoopmakelaar Tilburg vergelijken

 • Wat gaat de aankoopmakelaar allemaal voor je doen? Vergelijk je geen appels met peren.
 • Wat kosten de twee makelaars inclusief btw en krijg je er hetzelfde voor?
 • Hoeveel aankopen heet de aankoopmakelaar recent gedaan in Tilburg?
 • Heeft de aankoopmakelaar veel kennis van de wijk waar jij graag een huis wilt kopen in Tilburg?
 • Hoe hoog zijn de opstartkosten om een zoekprofiel in te stellen, en werkt de makelaar op basis van ‘no-cure, no-pay’?

Alle voordelen van een makelaar in Tilburg

Wanneer je googled naar ‘makelaar Tilburg’ kom je al gauw op makelaars uit die landelijk actief zijn. Echter is het in een krappe huizenmarkt zoals in Tilburg van belang om samen te werken met een makelaar die de lokale markt kent en begrijpt. Een makelaar die recent veel woningen heeft aangekocht en verkocht in een Tilburgse wijk heeft veel meer relevante ervaring dan een ‘landelijke’ makelaar. Hieronder een aantal belangrijke voordelen waarom een lokale Tilburgse makelaar je beter kunt helpen:

 • De lokale makelaar Tilburg heeft enorme kennis van de wijk waar je wilt kopen of verkopen
 • De lokale makelaar Tilburg kent andere makelaars in de wijk, waardoor je sneller weet wat er speelt in de wijk. Dit geldt zowel voor aankopen als verkopen
 • De lokale makelaar Tilburg kent andere makelaars door en door en kan goed inschatten welke verkoopstrategie slim is
 • De lokale makelaar Tilburg kent alle lokale ins en outs van een wijk

Liever hulp bij het hele aankooptraject? Kijk dan ook eens bij HuisAssist. Hier wordt je bij iedere stap tijdens het aankopen geholpen.

Overzicht van de wijken in Tilburg

1. Centrum; 2. Oud Zuid; 3. Oud Noord; 4. West; 5. Noord; 6. Oost; 7. Zuid; 8. Berkel-Enschot; 9. Reeshof; 10. Udenhout

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.7 klanttevredenheid
uit 24 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Gustavo, Diemen

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Makkelijk en snel

Ze vonden erg snel twee makelaars voor mij, daarna kon ik degene kiezen die ik graag wilde kiezen zonder dat er extra kosten bij kwamen.

Icons/login Created with Sketch.
Bassel Hafez , Zoetermeer

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Marcel is erg behulpzaam

Het was erg makkelijk voor mijn aankoopmakelaar om afspraken in te plannen voor bezichtigingen en zelfs goede biedingen!

Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een verkoopmakelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,5 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent. Ook bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Vergelijk hier
NL