De Bont Makelaardij

De Bont Makelaardij is een makelaar gevestigd in Tilburg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Bont Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Bont Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Tilburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Bont Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Bont Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 404.000
  • Gemiddelde verkooptijd 14
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over De Bont Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar De Bont Makelaardij verkoopt

De Bont Makelaardij is het meeste actief in Tilburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Bont Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Bont Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Tilburg 17 € 429.000
Goirle 1 € 359.000

Type woningen die De Bont Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Bont Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Bont Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
59%
2 onder 1 kapwoning
12%
vrijstaande woning
12%
halfvrijstaande woning
6%
maisonnette
6%
portiekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Bont Makelaardij

Wat kost De Bont Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Bont Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Bont Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is De Bont Makelaardij actief?

+

De Bont Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Tilburg en Goirle.

In welk prijssegment is De Bont Makelaardij actief?

+

De Bont Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Bont Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 404.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Tilburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Tilburg en vergelijkbaar is aan De Bont Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!