Alstede van Mierlo Makelaardij

Alstede van Mierlo Makelaardij is een makelaar gevestigd in Tilburg. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Alstede van Mierlo Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Alstede van Mierlo Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Tilburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Alstede van Mierlo Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Alstede van Mierlo Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 381.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over Alstede van Mierlo Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Alstede van Mierlo Makelaardij verkoopt

Alstede van Mierlo Makelaardij is het meeste actief in Tilburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Alstede van Mierlo Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Alstede van Mierlo Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Tilburg 23 € 372.000
Goirle 1 € 600.000
Berkel-Enschot 1 € 375.000

Type woningen die Alstede van Mierlo Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Alstede van Mierlo Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Alstede van Mierlo Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
68%
hoekwoning
11%
vrijstaande woning
11%
maisonnette
5%
portiekwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Alstede van Mierlo Makelaardij

Wat kost Alstede van Mierlo Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Alstede van Mierlo Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Alstede van Mierlo Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Alstede van Mierlo Makelaardij actief?

+

Alstede van Mierlo Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Tilburg, Goirle en Berkel-Enschot.

In welk prijssegment is Alstede van Mierlo Makelaardij actief?

+

Alstede van Mierlo Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Alstede van Mierlo Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 381.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Tilburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Tilburg en vergelijkbaar is aan Alstede van Mierlo Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!