Van Heeswijk Makelaars

Van Heeswijk Makelaars is een makelaar gevestigd in Tilburg. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Heeswijk Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Heeswijk Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Tilburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Heeswijk Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Heeswijk Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 424.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 6.000
  • Aantal transacties 47
Meer informatie over Van Heeswijk Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Heeswijk Makelaars verkoopt

Van Heeswijk Makelaars is het meeste actief in Tilburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Heeswijk Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Heeswijk Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Tilburg 31 € 417.000
Waalwijk 4 € 352.000
Berkel-Enschot 3 € 440.000
Udenhout 1 € 769.000

Type woningen die Van Heeswijk Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Heeswijk Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Heeswijk Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
49%
hoekwoning
15%
2 onder 1 kapwoning
9%
vrijstaande woning
8%
portiekflat
6%
benedenwoning
4%
eindwoning
4%
geschakelde woning
4%
galerijflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Heeswijk Makelaars

Wat kost Van Heeswijk Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Heeswijk Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Heeswijk Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Van Heeswijk Makelaars actief?

+

Van Heeswijk Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Tilburg, Waalwijk, Berkel-Enschot, Udenhout en Sirjansland.

In welk prijssegment is Van Heeswijk Makelaars actief?

+

Van Heeswijk Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Heeswijk Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 424.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Tilburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Tilburg en vergelijkbaar is aan Van Heeswijk Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!