Adequaat Makelaardij

Adequaat Makelaardij is een makelaar gevestigd in Tilburg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Adequaat Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Adequaat Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Tilburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Adequaat Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Adequaat Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 344.000
  • Gemiddelde verkooptijd 23
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 82.000
  • Aantal transacties 24
Meer informatie over Adequaat Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Adequaat Makelaardij verkoopt

Adequaat Makelaardij is het meeste actief in Tilburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Adequaat Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Adequaat Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Tilburg 22 € 341.000
Helvoirt 1 € 415.000
Goirle 1 € 340.000

Type woningen die Adequaat Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Adequaat Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Adequaat Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
eindwoning
24%
portiekwoning
10%
vrijstaande woning
10%
2 onder 1 kapwoning
5%
halfvrijstaande woning
5%
maisonnette
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Adequaat Makelaardij

Wat kost Adequaat Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Adequaat Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Adequaat Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Adequaat Makelaardij actief?

+

Adequaat Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Tilburg, Helvoirt en Goirle.

In welk prijssegment is Adequaat Makelaardij actief?

+

Adequaat Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Adequaat Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 344.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Tilburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Tilburg en vergelijkbaar is aan Adequaat Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!