Van den Hoven Makelaardij

Van den Hoven Makelaardij is een makelaar gevestigd in Berkel-Enschot. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van den Hoven Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van den Hoven Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Berkel-Enschot en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van den Hoven Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van den Hoven Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van den Hoven Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 322.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 140.000
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Van den Hoven Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van den Hoven Makelaardij verkoopt

Van den Hoven Makelaardij is het meeste actief in Berkel-Enschot. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van den Hoven Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van den Hoven Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Berkel-Enschot 2 € 382.000
Tilburg 2 € 240.000
Etten-Leur 1 € 325.000
Udenhout 1 € 398.000
Oude-Tonge 1 € 285.000

Type woningen die Van den Hoven Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van den Hoven Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van den Hoven Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
galerijflat
17%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
17%
maisonnette
17%
tussenwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van den Hoven Makelaardij

Wat kost Van den Hoven Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van den Hoven Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van den Hoven Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Van den Hoven Makelaardij actief?

+

Van den Hoven Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Berkel-Enschot, Tilburg, Etten-Leur, Udenhout en Oude-Tonge.

In welk prijssegment is Van den Hoven Makelaardij actief?

+

Van den Hoven Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van den Hoven Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 322.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Berkel-Enschot

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Berkel-Enschot en vergelijkbaar is aan Van den Hoven Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!