Makelaars in Wijngaarden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Wijngaarden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Wijngaarden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Wijngaarden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern-Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Wijngaarden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Wijngaarden zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Wijngaarden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 728.000
 • Gemiddelde verkooptijd 18
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Wijngaarden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Wijngaarden

In Wijngaarden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 600.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Wijngaarden.

Bij de verkoop van een huis in Wijngaarden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 182 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 600.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Wijngaarden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Wijngaarden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 728.000.

Het meest voorkomende energielabel in Wijngaarden is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Wijngaarden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Wijngaarden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Wijngaarden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Wijngaarden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Lamper & Van Vliet Woningmakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Wijngaarden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Wijngaarden.

Populaire buurten in Wijngaarden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Wijngaarden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Wijngaarden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern-Dorp

  Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 731.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Lintbebouwing-West

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 719.000
  Woningen verkocht
  1

Top 4 woningen verkocht in Wijngaarden

In Wijngaarden zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Lamper & Van Vliet Woningmakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Wijngaarden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Tolsteeg 1 A Lamper & Van Vliet Woningmakelaars € 795.000
Tolsteeg 1 Lamper & Van Vliet Woningmakelaars € 750.000
Westeinde 7 Makelaarsland € 719.000
Dorpsstraat 4 a Kooyman Eigen Huis B.V. € 649.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wijngaarden

Hoeveel makelaars zijn er actief in Wijngaarden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Wijngaarden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Wijngaarden.

Wat kost een makelaar in Wijngaarden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Wijngaarden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Wijngaarden van € 7.300 tot € 8.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Wijngaarden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Wijngaarden zijn € 3.600 a € 5.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Wijngaarden?

+

De meest verkopende makelaar van Wijngaarden is Lamper & Van Vliet Woningmakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Wijngaarden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Wijngaarden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Wijngaarden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Wijngaarden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!