Makelaars in Streefkerk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Streefkerk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Streefkerk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Streefkerk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Streefkerk-Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Streefkerk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Streefkerk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 500.000
 • Gemiddelde verkooptijd 51
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -175.000
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Streefkerk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Streefkerk

In Streefkerk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 296.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -175.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Streefkerk.

Bij de verkoop van een huis in Streefkerk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 131 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 296.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Streefkerk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Streefkerk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 500.000.

Het meest voorkomende energielabel in Streefkerk is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Streefkerk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Streefkerk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Streefkerk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Streefkerk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kooyman Eigen Huis B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Streefkerk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Streefkerk.

Populaire buurten in Streefkerk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Streefkerk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Streefkerk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Streefkerk-Dorp

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 448.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Dijkgebied-Streefkerk

  Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 785.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Streefkerk

In Streefkerk zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Kooyman Eigen Huis B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Streefkerk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oude Wetering 17 De Koning & Witzier makelaars € 995.000
Bergstoep 87 Kool & Van den Toren Makelaardij € 895.000
Nieuwe Veer 25 Arnoud de Jong Makelaardij B.V. € 675.000
Burgemeester Viezeelaan 11 Hofstede Makelaardij € 595.000
Kerklaan 13 Kool & Van den Toren Makelaardij € 550.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Streefkerk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Streefkerk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Streefkerk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Streefkerk.

Wat kost een makelaar in Streefkerk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Streefkerk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Streefkerk van € 5.000 tot € 6.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Streefkerk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Streefkerk zijn € 2.500 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Streefkerk?

+

De meest verkopende makelaar van Streefkerk is Kooyman Eigen Huis B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Streefkerk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Streefkerk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Streefkerk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Streefkerk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!