Makelaars in Kwintsheul

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kwintsheul, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Kwintsheul. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kwintsheul helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kwintsheul Centrumgebied.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kwintsheul zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Kwintsheul afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 535.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -152.000
 • Aantal transacties 26
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kwintsheul
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kwintsheul

In Kwintsheul is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 445.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -152.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Kwintsheul.

Bij de verkoop van een huis in Kwintsheul is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 123 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 445.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kwintsheul. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kwintsheul weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 535.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kwintsheul is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kwintsheul. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kwintsheul

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kwintsheul? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kwintsheul. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Rijnpoort Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Kwintsheul, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kwintsheul.

Populaire buurten in Kwintsheul

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kwintsheul? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kwintsheul. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kwintsheul Centrumgebied

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 444.000
  Woningen verkocht
  20
 • 2. Buitengebied Kwintsheul

  Verkooptijd
  76 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 806.000
  Woningen verkocht
  5
 • 3. Bedrijventerrein Bovendijk

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 995.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Kwintsheul

In Kwintsheul zijn de afgelopen maand 26 woningen verkocht. Makelaar Rijnpoort Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kwintsheul.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Gouwlaan 88 Olsthoorn NVM Makelaars € 1.350.000
Gouwlaan 28 Malkenhorst Makelaars € 1.045.000
Bovendijk 44 Rijnpoort Makelaars € 995.000
Marindijk 104 Santen & Gasille Makelaars € 690.000
Kerkstraat 119 A Makelaars Korporaal & Bertels b.v. € 650.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kwintsheul

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kwintsheul?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Kwintsheul. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kwintsheul.

Wat kost een makelaar in Kwintsheul?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kwintsheul is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kwintsheul van € 5.400 tot € 6.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kwintsheul?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kwintsheul zijn € 2.700 a € 4.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kwintsheul?

+

De meest verkopende makelaar van Kwintsheul is Rijnpoort Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kwintsheul zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kwintsheul?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kwintsheul aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kwintsheul.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!