Makelaars in Kinderdijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kinderdijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Kinderdijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kinderdijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kinderdijk-Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kinderdijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Kinderdijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 311.000
 • Gemiddelde verkooptijd 23
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -8.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kinderdijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kinderdijk

In Kinderdijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 255.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -8.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Kinderdijk.

Bij de verkoop van een huis in Kinderdijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 81 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 255.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kinderdijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kinderdijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 311.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kinderdijk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kinderdijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kinderdijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kinderdijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kinderdijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Steef! Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Kinderdijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kinderdijk.

Populaire buurten in Kinderdijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kinderdijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kinderdijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kinderdijk-Dorp

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 311.000
  Woningen verkocht
  11

Top 5 woningen verkocht in Kinderdijk

In Kinderdijk zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Steef! Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kinderdijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Molenstraat 144 Veldhoen & Romeijn NVM-makelaars € 444.000
Molenstraat 198 Aarnoutse Makelaardij € 399.000
Molenstraat 66 Vijfvinkel Trossèl Makelaars € 339.000
Veerdam 11 Van der Brugge Makelaardij € 325.000
Beatrixweg 5 2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht € 315.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kinderdijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kinderdijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Kinderdijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kinderdijk.

Wat kost een makelaar in Kinderdijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kinderdijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kinderdijk van € 3.100 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kinderdijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kinderdijk zijn € 1.600 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kinderdijk?

+

De meest verkopende makelaar van Kinderdijk is Steef! Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kinderdijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kinderdijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kinderdijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kinderdijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!