Makelaars in Saasveld

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Saasveld, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Saasveld. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Saasveld helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Saasveld.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Saasveld zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Saasveld zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Saasveld afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 703.000
 • Gemiddelde verkooptijd 46
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Saasveld
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Saasveld

In Saasveld is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Saasveld.

Bij de verkoop van een huis in Saasveld is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 186 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Saasveld. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Saasveld weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 703.000.

Het meest voorkomende energielabel in Saasveld is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Saasveld. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Saasveld

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Saasveld? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Saasveld. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat HOME makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Saasveld, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Saasveld.

 • Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 685.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  68 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.100.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Saasveld

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Saasveld? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Saasveld. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Saasveld

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 514.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Verspreide huizen Saasveld

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 893.000
  Woningen verkocht
  2

Top 4 woningen verkocht in Saasveld

In Saasveld zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar HOME makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Saasveld.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bornsestraat 21 Landelijk-wonen.nl € 1.100.000
Hanenweg 3 DES HUIZES MAKELAARS € 685.000
de Bongerd 4 HOME makelaars € 519.000
de Hagen 17 HOME makelaars € 509.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Saasveld

Hoeveel makelaars zijn er actief in Saasveld?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Saasveld. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Saasveld.

Wat kost een makelaar in Saasveld?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Saasveld is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Saasveld van € 7.000 tot € 8.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Saasveld?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Saasveld zijn € 3.500 a € 5.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Saasveld?

+

De meest verkopende makelaar van Saasveld is HOME makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Saasveld zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Saasveld?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Saasveld aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Saasveld.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!