Makelaars in Nederweert-Eind

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nederweert-Eind, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Nederweert-Eind. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nederweert-Eind helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nederweert-Eind.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nederweert-Eind zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nederweert-Eind zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nederweert-Eind afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 425.000
 • Gemiddelde verkooptijd 128
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 41.000
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nederweert-Eind
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nederweert-Eind

In Nederweert-Eind is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 405.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 41.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Nederweert-Eind.

Bij de verkoop van een huis in Nederweert-Eind is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 111 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 405.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nederweert-Eind. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nederweert-Eind weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 425.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nederweert-Eind is F. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nederweert-Eind. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nederweert-Eind

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nederweert-Eind? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nederweert-Eind. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat ViaDal Makelaardij, Financieel Advies & Verzekeren de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nederweert-Eind, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nederweert-Eind.

Populaire buurten in Nederweert-Eind

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nederweert-Eind? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nederweert-Eind. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nederweert-Eind

  Verkooptijd
  128 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Nederweert-Eind

In Nederweert-Eind zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar ViaDal Makelaardij, Financieel Advies & Verzekeren verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nederweert-Eind.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Eind 21 Aelmans Woningmakelaars BV € 595.000
Kruisstraat 99 ViaDal Makelaardij, Financieel Advies & Verzekeren € 525.000
Steutenweg 20 ViaDal Makelaardij, Financieel Advies & Verzekeren € 469.000
Kruisstraat 4 Hermans Makelaars wonen € 420.000
Kringgreppel 32 Saelmans Makelaardij € 389.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nederweert-Eind

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nederweert-Eind?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Nederweert-Eind. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nederweert-Eind.

Wat kost een makelaar in Nederweert-Eind?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nederweert-Eind is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nederweert-Eind van € 4.300 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nederweert-Eind?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nederweert-Eind zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nederweert-Eind?

+

De meest verkopende makelaar van Nederweert-Eind is ViaDal Makelaardij, Financieel Advies & Verzekeren. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nederweert-Eind zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nederweert-Eind?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nederweert-Eind aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nederweert-Eind.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!