Makelaars in Lauwerzijl

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lauwerzijl, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Lauwerzijl. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lauwerzijl helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Ruigezand en Nieuwe Ruigezand.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lauwerzijl zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Lauwerzijl zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Lauwerzijl afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 299.000
 • Gemiddelde verkooptijd 32
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lauwerzijl
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lauwerzijl

In Lauwerzijl is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Lauwerzijl.

Bij de verkoop van een huis in Lauwerzijl is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 77 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lauwerzijl. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lauwerzijl weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 299.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lauwerzijl is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lauwerzijl. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lauwerzijl

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lauwerzijl? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lauwerzijl. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Bruintjes en Keurentjes de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Lauwerzijl, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lauwerzijl.

Populaire buurten in Lauwerzijl

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lauwerzijl? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lauwerzijl. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Ruigezand en Nieuwe Ruigezand

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 299.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Lauwerzijl

In Lauwerzijl zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Bruintjes en Keurentjes verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Lauwerzijl.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Teenstraweg 3 Makelaardij Bruintjes en Keurentjes € 299.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lauwerzijl

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lauwerzijl?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Lauwerzijl. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lauwerzijl.

Wat kost een makelaar in Lauwerzijl?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lauwerzijl is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lauwerzijl van € 3.000 tot € 3.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lauwerzijl?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lauwerzijl zijn € 1.500 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lauwerzijl?

+

De meest verkopende makelaar van Lauwerzijl is Makelaardij Bruintjes en Keurentjes. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lauwerzijl zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lauwerzijl?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lauwerzijl aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lauwerzijl.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!