Makelaars in Kloosterburen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kloosterburen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Kloosterburen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kloosterburen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kruisweg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kloosterburen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Kloosterburen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Kloosterburen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 259.000
 • Gemiddelde verkooptijd 62
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kloosterburen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kloosterburen

In Kloosterburen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 335.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Kloosterburen.

Bij de verkoop van een huis in Kloosterburen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 136 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 335.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kloosterburen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kloosterburen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 259.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kloosterburen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kloosterburen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kloosterburen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kloosterburen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kloosterburen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Bruintjes en Keurentjes de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Kloosterburen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kloosterburen.

Populaire buurten in Kloosterburen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kloosterburen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kloosterburen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kruisweg

  Verkooptijd
  80 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 217.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Kloosterburen

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 198.000
  Woningen verkocht
  3
 • 3. Verspreide huizen Kloosterburen

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 418.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Molenrij

  Verkooptijd
  94 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 299.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Kloosterburen

In Kloosterburen zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Bruintjes en Keurentjes verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kloosterburen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dijksterweg 21 Makelaardij Bruintjes en Keurentjes € 417.500
Henricus van Cappenbergweg 20 makelaardij Stenekes € 299.000
Hoofdstraat 73 Makelaardij Zuidhorn € 269.500
Leensterweg 2 Makelaardij Zuidhorn € 257.500
Marneweg 18 Finesse Makelaardij € 250.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kloosterburen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kloosterburen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Kloosterburen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kloosterburen.

Wat kost een makelaar in Kloosterburen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kloosterburen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kloosterburen van € 2.600 tot € 3.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kloosterburen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kloosterburen zijn € 1.300 a € 1.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kloosterburen?

+

De meest verkopende makelaar van Kloosterburen is Makelaardij Bruintjes en Keurentjes. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kloosterburen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kloosterburen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kloosterburen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kloosterburen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!