Makelaars in Veessen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Veessen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Veessen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Veessen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Veessen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Veessen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Veessen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Veessen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 744.000
 • Gemiddelde verkooptijd 77
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 214.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Veessen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Veessen

In Veessen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 724.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 214.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Veessen.

Bij de verkoop van een huis in Veessen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 145 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 724.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Veessen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Veessen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 744.000.

Het meest voorkomende energielabel in Veessen is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Veessen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Veessen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Veessen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Veessen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat MOZA Makelaardij B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Veessen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Veessen.

 • Kole Makelaars

  2. Kole Makelaars

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 850.000
  Woningen verkocht
  1
 • De Haan Makelaars

  3. De Haan Makelaars

  Verkooptijd
  67 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 895.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Veessen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Veessen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Veessen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Veessen

  Verkooptijd
  91 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 730.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Veessen

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 773.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Veessen

In Veessen zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar MOZA Makelaardij B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Veessen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kerkstraat 40 De Haan Makelaars € 895.000
Veesser Enkweg 50 Kole Makelaars € 850.000
Veesser Enkweg 42 MOZA Makelaardij B.V. € 775.000
Smeestraat 5 MOZA Makelaardij B.V. € 695.000
Veesser Enkweg 1 a MOZA Makelaardij B.V. € 650.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Veessen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Veessen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Veessen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Veessen.

Wat kost een makelaar in Veessen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Veessen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Veessen van € 7.400 tot € 9.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Veessen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Veessen zijn € 3.700 a € 5.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Veessen?

+

De meest verkopende makelaar van Veessen is MOZA Makelaardij B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Veessen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Veessen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Veessen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Veessen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!