Makelaars in Warten

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Warten, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Warten. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Warten helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Buitengebied Warten.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Warten zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Warten zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Warten afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 1.195.000
 • Gemiddelde verkooptijd 121
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Warten
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Warten

In Warten is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 189.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Warten.

Bij de verkoop van een huis in Warten is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 171 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 189.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Warten. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Warten weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 1.195.000.

Het meest voorkomende energielabel in Warten is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Warten. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Warten

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Warten? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Warten. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Eysinga en Oostra c.s. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Warten, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Warten.

Populaire buurten in Warten

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Warten? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Warten. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Buitengebied Warten

  Verkooptijd
  121 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.195.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Warten

In Warten zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Van Eysinga en Oostra c.s. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Warten.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oeble-om-wei 5 Van Eysinga en Oostra c.s. € 1.195.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Warten

Hoeveel makelaars zijn er actief in Warten?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Warten. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Warten.

Wat kost een makelaar in Warten?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Warten is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Warten van € 12.000 tot € 14.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Warten?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Warten zijn € 6.000 a € 9.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Warten?

+

De meest verkopende makelaar van Warten is Van Eysinga en Oostra c.s.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Warten zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Warten?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Warten aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Warten.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!