Makelaars in Warns

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Warns, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Warns. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Warns helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Warns.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Warns zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Warns zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Warns afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 443.000
 • Gemiddelde verkooptijd 62
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Warns
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Warns

In Warns is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Warns.

Bij de verkoop van een huis in Warns is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 141 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Warns. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Warns weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 443.000.

Het meest voorkomende energielabel in Warns is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Warns. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Warns

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Warns? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Warns. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Haskestaete Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Warns, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Warns.

Populaire buurten in Warns

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Warns? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Warns. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Warns

  Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 443.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Warns

In Warns zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Haskestaete Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Warns.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kampenspaed 16 Makelaardij Friesland | Qualis € 699.000
Reade Wei 3 Haskestaete Makelaardij € 625.000
't Sou 15 Haskestaete Makelaardij € 398.000
Boppelâns 4 Annet de Jong Makelaardij Sneek € 349.000
Pastorywei 17 Huisman Makelaars € 325.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Warns

Hoeveel makelaars zijn er actief in Warns?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Warns. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Warns.

Wat kost een makelaar in Warns?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Warns is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Warns van € 4.400 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Warns?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Warns zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Warns?

+

De meest verkopende makelaar van Warns is Haskestaete Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Warns zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Warns?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Warns aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Warns.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!