Makelaars in Jirnsum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Jirnsum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Jirnsum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Jirnsum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Jirnsum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Jirnsum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Jirnsum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Jirnsum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 291.000
 • Gemiddelde verkooptijd 66
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -101.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Jirnsum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Jirnsum

In Jirnsum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 394.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -101.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Jirnsum.

Bij de verkoop van een huis in Jirnsum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 111 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 394.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Jirnsum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Jirnsum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 291.000.

Het meest voorkomende energielabel in Jirnsum is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Jirnsum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Jirnsum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Jirnsum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Jirnsum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Regent Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Jirnsum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Jirnsum.

 • Veenstra Makelaars & Taxateurs

  2. Veenstra Makelaars & Taxateurs

  Verkooptijd
  174 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 439.000
  Woningen verkocht
  1
 • VSO makelaars & taxateurs

  3. VSO makelaars & taxateurs

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 285.000
  Woningen verkocht
  1
 • Hooghiemster Makelaars

  4. Hooghiemster Makelaars

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 185.000
  Woningen verkocht
  1
 • Faber Wonen

  5. Faber Wonen

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 195.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Jirnsum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Jirnsum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Jirnsum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Jirnsum

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 291.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Jirnsum

In Jirnsum zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Regent Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Jirnsum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Fonterbuorren 18 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 439.000
Rijksweg 80 Regent Makelaars € 349.500
Fonterbuorren 11 VSO makelaars & taxateurs € 285.000
Rijksweg 24 Faber Wonen € 195.000
Rijksweg 58 Hooghiemster Makelaars € 185.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Jirnsum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Jirnsum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Jirnsum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Jirnsum.

Wat kost een makelaar in Jirnsum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Jirnsum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Jirnsum van € 2.900 tot € 3.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Jirnsum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Jirnsum zijn € 1.500 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Jirnsum?

+

De meest verkopende makelaar van Jirnsum is Regent Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Jirnsum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Jirnsum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Jirnsum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Jirnsum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!