Makelaars in Eexterveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Eexterveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Eexterveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Eexterveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Eexterveen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Eexterveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Eexterveen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Eexterveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 356.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Eexterveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Eexterveen

In Eexterveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 225.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Eexterveen.

Bij de verkoop van een huis in Eexterveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 165 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 225.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Eexterveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Eexterveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 356.000.

Het meest voorkomende energielabel in Eexterveen is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Eexterveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Eexterveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Eexterveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Eexterveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Lieberom Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Eexterveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Eexterveen.

 • Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 319.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Eexterveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Eexterveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Eexterveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Eexterveen

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 356.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Eexterveen

In Eexterveen zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Lieberom Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Eexterveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Zandvoorterweg 1 A Lieberom Makelaars € 425.000
Zandvoorterweg 6 H Namaco Aa & Hunze € 325.000
Zandvoorterweg 6 C Wijnholds Makelaardij € 319.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Eexterveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Eexterveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Eexterveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Eexterveen.

Wat kost een makelaar in Eexterveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Eexterveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Eexterveen van € 3.600 tot € 4.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Eexterveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Eexterveen zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Eexterveen?

+

De meest verkopende makelaar van Eexterveen is Lieberom Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Eexterveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Eexterveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Eexterveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Eexterveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!