Makelaars in Balinge

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Balinge, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Balinge. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Balinge helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Balinge.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Balinge zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Balinge zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Balinge afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 575.000
 • Gemiddelde verkooptijd 28
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Balinge
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Balinge

In Balinge is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Balinge.

Bij de verkoop van een huis in Balinge is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 184 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Balinge. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Balinge weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 575.000.

Het meest voorkomende energielabel in Balinge is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Balinge. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Balinge

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Balinge? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Balinge. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Otten Makelaardij Hoogeveen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Balinge, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Balinge.

Populaire buurten in Balinge

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Balinge? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Balinge. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Balinge

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 575.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Balinge

In Balinge zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Otten Makelaardij Hoogeveen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Balinge.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Heirweg 1 Otten Makelaardij Hoogeveen € 699.500
Schiphorsten 4 Groenhout Makelaars € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Balinge

Hoeveel makelaars zijn er actief in Balinge?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Balinge. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Balinge.

Wat kost een makelaar in Balinge?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Balinge is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Balinge van € 5.800 tot € 7.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Balinge?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Balinge zijn € 2.900 a € 4.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Balinge?

+

De meest verkopende makelaar van Balinge is Otten Makelaardij Hoogeveen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Balinge zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Balinge?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Balinge aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Balinge.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!