Rohlof Real Estate

Rohlof Real Estate is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Rohlof Real Estate hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Rohlof Real Estate is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Rohlof Real Estate. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Rohlof Real Estate in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 549.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 48.000
  • Aantal transacties 59
Meer informatie over Rohlof Real Estate
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Rohlof Real Estate verkoopt

Rohlof Real Estate is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Rohlof Real Estate woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Rohlof Real Estate ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 17 € 715.000
Utrecht 13 € 561.000
Almere 11 € 418.000
Lelystad 7 € 422.000
Geldrop 2 € 707.000

Type woningen die Rohlof Real Estate verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Rohlof Real Estate diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Rohlof Real Estate het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
37%
eindwoning
13%
hoekwoning
13%
portiekwoning
13%
tussenverdieping
9%
vrijstaande woning
7%
maisonnette
4%
benedenwoning
2%
bovenwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rohlof Real Estate

Wat kost Rohlof Real Estate bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Rohlof Real Estate voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Rohlof Real Estate je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is Rohlof Real Estate actief?

+

Rohlof Real Estate heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Utrecht, Almere, Lelystad en Geldrop.

In welk prijssegment is Rohlof Real Estate actief?

+

Rohlof Real Estate is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Rohlof Real Estate actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 549.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Rohlof Real Estate. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!