Woonaccent Makelaars Almere NVM

Woonaccent Makelaars Almere NVM is een makelaar gevestigd in Almere. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Woonaccent Makelaars Almere NVM hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Woonaccent Makelaars Almere NVM is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almere en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Woonaccent Makelaars Almere NVM. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Woonaccent Makelaars Almere NVM in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 434.000
  • Gemiddelde verkooptijd 22
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -97.000
  • Aantal transacties 51
Meer informatie over Woonaccent Makelaars Almere NVM
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Woonaccent Makelaars Almere NVM verkoopt

Woonaccent Makelaars Almere NVM is het meeste actief in Almere. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Woonaccent Makelaars Almere NVM woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Woonaccent Makelaars Almere NVM ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 50 € 434.000
Lelystad 1 € 425.000

Type woningen die Woonaccent Makelaars Almere NVM verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Woonaccent Makelaars Almere NVM diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Woonaccent Makelaars Almere NVM het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
49%
hoekwoning
20%
2 onder 1 kapwoning
13%
vrijstaande woning
7%
eindwoning
4%
portiekwoning
4%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Woonaccent Makelaars Almere NVM

Wat kost Woonaccent Makelaars Almere NVM bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Woonaccent Makelaars Almere NVM voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Woonaccent Makelaars Almere NVM je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Woonaccent Makelaars Almere NVM actief?

+

Woonaccent Makelaars Almere NVM heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere en Lelystad.

In welk prijssegment is Woonaccent Makelaars Almere NVM actief?

+

Woonaccent Makelaars Almere NVM is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Woonaccent Makelaars Almere NVM actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 434.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almere

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almere en vergelijkbaar is aan Woonaccent Makelaars Almere NVM. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!