Spijker Makelaardij B.V. Almere

Spijker Makelaardij B.V. Almere is een makelaar gevestigd in Almere. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Spijker Makelaardij B.V. Almere hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Spijker Makelaardij B.V. Almere is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almere en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Spijker Makelaardij B.V. Almere. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Spijker Makelaardij B.V. Almere in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 391.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -9.000
  • Aantal transacties 116
Meer informatie over Spijker Makelaardij B.V. Almere
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Spijker Makelaardij B.V. Almere verkoopt

Spijker Makelaardij B.V. Almere is het meeste actief in Almere. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Spijker Makelaardij B.V. Almere woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Spijker Makelaardij B.V. Almere ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 114 € 392.000
Lelystad 2 € 313.000

Type woningen die Spijker Makelaardij B.V. Almere verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Spijker Makelaardij B.V. Almere diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Spijker Makelaardij B.V. Almere het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
49%
hoekwoning
13%
portiekwoning
11%
vrijstaande woning
7%
2 onder 1 kapwoning
6%
eindwoning
4%
galerijflat
3%
halfvrijstaande woning
3%
maisonnette
3%
bovenwoning
2%
benedenwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Spijker Makelaardij B.V. Almere

Wat kost Spijker Makelaardij B.V. Almere bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Spijker Makelaardij B.V. Almere voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Spijker Makelaardij B.V. Almere je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is Spijker Makelaardij B.V. Almere actief?

+

Spijker Makelaardij B.V. Almere heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere en Lelystad.

In welk prijssegment is Spijker Makelaardij B.V. Almere actief?

+

Spijker Makelaardij B.V. Almere is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Spijker Makelaardij B.V. Almere actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 391.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almere

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almere en vergelijkbaar is aan Spijker Makelaardij B.V. Almere. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!