SUUS Makelaardij

SUUS Makelaardij is een makelaar gevestigd in Almere. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt SUUS Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. SUUS Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almere en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van SUUS Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties SUUS Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 507.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -41.000
  • Aantal transacties 18
Meer informatie over SUUS Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar SUUS Makelaardij verkoopt

SUUS Makelaardij is het meeste actief in Almere. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar SUUS Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt SUUS Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 16 € 523.000
Haarlem 1 € 400.000
Baarn 1 € 360.000

Type woningen die SUUS Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat SUUS Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat SUUS Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
portiekflat
18%
vrijstaande woning
12%
eindwoning
9%
hoekwoning
9%
2 onder 1 kapwoning
6%
benedenwoning
3%
galerijflat
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
maisonnette
3%
penthouse
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in SUUS Makelaardij

Wat kost SUUS Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van SUUS Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer SUUS Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is SUUS Makelaardij actief?

+

SUUS Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere, Haarlem en Baarn.

In welk prijssegment is SUUS Makelaardij actief?

+

SUUS Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar SUUS Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 507.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almere

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almere en vergelijkbaar is aan SUUS Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!