Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V.

Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V. is een makelaar gevestigd in Almere. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almere en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 438.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 40.000
  • Aantal transacties 27
Meer informatie over Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V. verkoopt

Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V. is het meeste actief in Almere. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 19 € 448.000
Lelystad 2 € 560.000
Diemen 2 € 375.000
Rotterdam 1 € 350.000
Zwolle 1 € 345.000

Type woningen die Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
hoekwoning
16%
portiekflat
14%
2 onder 1 kapwoning
8%
eindwoning
5%
vrijstaande woning
5%
benedenwoning
3%
galerijflat
3%
portiekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V.

Wat kost Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V. actief?

+

Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere, Lelystad, Diemen, Rotterdam en Zwolle.

In welk prijssegment is Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V. actief?

+

Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 438.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almere

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almere en vergelijkbaar is aan Yourstyle Vastgoed & Keuringen B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!