Vesta Makelaars Almere

Vesta Makelaars Almere is een makelaar gevestigd in Almere. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Vesta Makelaars Almere hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Vesta Makelaars Almere is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almere en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vesta Makelaars Almere. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Vesta Makelaars Almere in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 408.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -20.000
  • Aantal transacties 42
Meer informatie over Vesta Makelaars Almere
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Vesta Makelaars Almere verkoopt

Vesta Makelaars Almere is het meeste actief in Almere. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vesta Makelaars Almere woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vesta Makelaars Almere ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 42 € 408.000

Type woningen die Vesta Makelaars Almere verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vesta Makelaars Almere diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vesta Makelaars Almere het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
46%
vrijstaande woning
15%
2 onder 1 kapwoning
13%
portiekwoning
13%
hoekwoning
8%
eindwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vesta Makelaars Almere

Wat kost Vesta Makelaars Almere bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vesta Makelaars Almere voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vesta Makelaars Almere je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.100.

Waar is Vesta Makelaars Almere actief?

+

Vesta Makelaars Almere heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere.

In welk prijssegment is Vesta Makelaars Almere actief?

+

Vesta Makelaars Almere is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vesta Makelaars Almere actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 408.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almere

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almere en vergelijkbaar is aan Vesta Makelaars Almere. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!