Smink Taxatie en Makelaardij

Smink Taxatie en Makelaardij is een makelaar gevestigd in Almere. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Smink Taxatie en Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Smink Taxatie en Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almere en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Smink Taxatie en Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Smink Taxatie en Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Smink Taxatie en Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 501.000
  • Gemiddelde verkooptijd 27
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 223.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Smink Taxatie en Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Smink Taxatie en Makelaardij verkoopt

Smink Taxatie en Makelaardij is het meeste actief in Almere. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Smink Taxatie en Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Smink Taxatie en Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 7 € 531.000
Amsterdam 1 € 290.000

Type woningen die Smink Taxatie en Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Smink Taxatie en Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Smink Taxatie en Makelaardij het meeste verkoopt is eindwoning.

eindwoning
40%
tussenwoning
40%
bovenwoning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Smink Taxatie en Makelaardij

Wat kost Smink Taxatie en Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Smink Taxatie en Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Smink Taxatie en Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is Smink Taxatie en Makelaardij actief?

+

Smink Taxatie en Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere en Amsterdam.

In welk prijssegment is Smink Taxatie en Makelaardij actief?

+

Smink Taxatie en Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Smink Taxatie en Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 501.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almere

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almere en vergelijkbaar is aan Smink Taxatie en Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!