RIJNSTAETE Makelaardij

RIJNSTAETE Makelaardij is een makelaar gevestigd in Zoeterwoude. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt RIJNSTAETE Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. RIJNSTAETE Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zoeterwoude en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van RIJNSTAETE Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij RIJNSTAETE Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties RIJNSTAETE Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 446.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over RIJNSTAETE Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar RIJNSTAETE Makelaardij verkoopt

RIJNSTAETE Makelaardij is het meeste actief in Zoeterwoude. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar RIJNSTAETE Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt RIJNSTAETE Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zoeterwoude 5 € 402.000
Leiderdorp 2 € 453.000
Katwijk 1 € 649.000

Type woningen die RIJNSTAETE Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat RIJNSTAETE Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat RIJNSTAETE Makelaardij het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
30%
tussenwoning
20%
eindwoning
10%
galerijflat
10%
halfvrijstaande woning
10%
portiekflat
10%
vrijstaande woning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in RIJNSTAETE Makelaardij

Wat kost RIJNSTAETE Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van RIJNSTAETE Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer RIJNSTAETE Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is RIJNSTAETE Makelaardij actief?

+

RIJNSTAETE Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zoeterwoude, Leiderdorp en Katwijk.

In welk prijssegment is RIJNSTAETE Makelaardij actief?

+

RIJNSTAETE Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar RIJNSTAETE Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 446.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zoeterwoude

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zoeterwoude en vergelijkbaar is aan RIJNSTAETE Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!