Regron NVM Makelaardij o.g.

Regron NVM Makelaardij o.g. is een makelaar gevestigd in Zoetermeer. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Regron NVM Makelaardij o.g. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Regron NVM Makelaardij o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zoetermeer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Regron NVM Makelaardij o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Regron NVM Makelaardij o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 340.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 32.000
  • Aantal transacties 35
Meer informatie over Regron NVM Makelaardij o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Regron NVM Makelaardij o.g. verkoopt

Regron NVM Makelaardij o.g. is het meeste actief in Zoetermeer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Regron NVM Makelaardij o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Regron NVM Makelaardij o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zoetermeer 29 € 363.000
Den Haag 6 € 231.000

Type woningen die Regron NVM Makelaardij o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Regron NVM Makelaardij o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Regron NVM Makelaardij o.g. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
27%
galerijflat
20%
portiekwoning
17%
hoekwoning
13%
maisonnette
10%
2 onder 1 kapwoning
7%
benedenwoning
3%
vrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Regron NVM Makelaardij o.g.

Wat kost Regron NVM Makelaardij o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Regron NVM Makelaardij o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Regron NVM Makelaardij o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Regron NVM Makelaardij o.g. actief?

+

Regron NVM Makelaardij o.g. heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zoetermeer en Den Haag.

In welk prijssegment is Regron NVM Makelaardij o.g. actief?

+

Regron NVM Makelaardij o.g. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Regron NVM Makelaardij o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 340.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zoetermeer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zoetermeer en vergelijkbaar is aan Regron NVM Makelaardij o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!