PAM Makelaardij & Financieel Advies

PAM Makelaardij & Financieel Advies is een makelaar gevestigd in Dordrecht. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt PAM Makelaardij & Financieel Advies hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. PAM Makelaardij & Financieel Advies is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Dordrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van PAM Makelaardij & Financieel Advies. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij PAM Makelaardij & Financieel Advies zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties PAM Makelaardij & Financieel Advies in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 337.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over PAM Makelaardij & Financieel Advies
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar PAM Makelaardij & Financieel Advies verkoopt

PAM Makelaardij & Financieel Advies is het meeste actief in Dordrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar PAM Makelaardij & Financieel Advies woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt PAM Makelaardij & Financieel Advies ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Dordrecht 9 € 337.000

Type woningen die PAM Makelaardij & Financieel Advies verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat PAM Makelaardij & Financieel Advies diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat PAM Makelaardij & Financieel Advies het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
56%
eindwoning
22%
hoekwoning
11%
maisonnette
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in PAM Makelaardij & Financieel Advies

Wat kost PAM Makelaardij & Financieel Advies bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van PAM Makelaardij & Financieel Advies voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer PAM Makelaardij & Financieel Advies je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is PAM Makelaardij & Financieel Advies actief?

+

PAM Makelaardij & Financieel Advies heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Dordrecht.

In welk prijssegment is PAM Makelaardij & Financieel Advies actief?

+

PAM Makelaardij & Financieel Advies is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar PAM Makelaardij & Financieel Advies actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 337.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Dordrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Dordrecht en vergelijkbaar is aan PAM Makelaardij & Financieel Advies. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!