H+F Makelaars & Taxateurs B.V.

H+F Makelaars & Taxateurs B.V. is een makelaar gevestigd in Poortugaal. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt H+F Makelaars & Taxateurs B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. H+F Makelaars & Taxateurs B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Poortugaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van H+F Makelaars & Taxateurs B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij H+F Makelaars & Taxateurs B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties H+F Makelaars & Taxateurs B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 284.000
  • Gemiddelde verkooptijd 69
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over H+F Makelaars & Taxateurs B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar H+F Makelaars & Taxateurs B.V. verkoopt

H+F Makelaars & Taxateurs B.V. is het meeste actief in Poortugaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar H+F Makelaars & Taxateurs B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt H+F Makelaars & Taxateurs B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Poortugaal 2 € 350.000
Rotterdam 1 € 268.000
Schiedam 1 € 214.000
Rhoon 1 € 239.000

Type woningen die H+F Makelaars & Taxateurs B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat H+F Makelaars & Taxateurs B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat H+F Makelaars & Taxateurs B.V. het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
33%
portiekflat
33%
tussenwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in H+F Makelaars & Taxateurs B.V.

Wat kost H+F Makelaars & Taxateurs B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van H+F Makelaars & Taxateurs B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer H+F Makelaars & Taxateurs B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is H+F Makelaars & Taxateurs B.V. actief?

+

H+F Makelaars & Taxateurs B.V. heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Poortugaal, Rotterdam, Schiedam en Rhoon.

In welk prijssegment is H+F Makelaars & Taxateurs B.V. actief?

+

H+F Makelaars & Taxateurs B.V. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar H+F Makelaars & Taxateurs B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 284.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Poortugaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Poortugaal en vergelijkbaar is aan H+F Makelaars & Taxateurs B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!